Nieuw gezinslid en alles op zijn tijdGisteren was het dan eindelijke zover. Ons nieuwe gezinslid Spirit is gearriveerd.
Spirit is de 5 jarige pony voor onze dochter.  Hij is echt super lief, mooi en braaf.
Dit is toch best wel spannend allemaal, zowel voor mijn dochter als voor Spirit. Hij moet toch gaan wennen aan een nieuwe omgeving en aan nieuwe mensen om zich heen.  Daar nemen we rustig de tijd voor. De komende tijd wil ik mij daar helemaal op richten. 


Daarom zal ik het de komende tijd te druk hebben om regelmatig patronen te plaatsen. 
Dit betekend ook dat het patroon van de flamingo even op de lange baan is geschoven.  Het patroon is wel bijna af, maar ik ben er nog niet helemaal tevreden over en daarom wil ik het ook nog niet plaatsen.  Er moeten nog een aantal puntjes aangepast worden.  Het patroon gaat wel echt komen.  De vraag is alleen nog wanneer en die vraag kan ik nu nog niet beantwoorden.
1 opmerking

  1. Super..'''geniet van jullie nieuwe gezinslid ...dat is normaal dat zoiets voor gaat en zich ook thuis moet kunnen voelen...alvast dank je voor het delen van je patronen...succes met de pony ...grtjs

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.