Waarom gratis haakpatronen weggeven?

De vraag van een aantal oude klanten was; waarom geef jij je haakpatronen nu gratis weg??

Er zijn eigenlijk 2 redenen voor:
 1. Omdat ik hou van geven en delen. Dat zit in mijn karakter en daar word ik gelukkig van. Dit is ook de reden geweest waarom ik destijds een webshop ben begonnen.  Dat was toen voor een goed doel om geld in te zamelen voor kinderen in armoede.  Toe het project afgerond was, is de webshop overgegaan naar mijn eigen Creations2love shopje op
  Afsluiting van het goede doelen project een bezoek aan Najma in Moshi Tanzania
 2. Doordat ik een hele drukke baan en gezin heb, wilde ik stoppen met mijn webshop.  Er komt toch veel meer bij kijken als je het echt goed wil aanpakken. Dat wilde ik niet, daar ben ik niet goed in en daar word ik dan weer niet gelukkig van. Ik wil gewoon 's avond aan mijn keukentafel zitten en lekker haken en patroontjes maken.  Overdag ben ik al zakelijk bezig en 's avond  wil ik gewoon anders dingen doen. Ik heb de knop dus doorgehakt en mijn webshopje gesloten
 
Ja en wat moet ik dan nu met mijn oude patronen doen? Deze patronen heb ik toch met veel plezier en liefde gemaakt.  Ik kon ze gewoon op mijn computer laten staan  of andere mensen er gelukkig mee maken.  Het lijkt mij duidelijk dat ik voor het laatste heb gekozen.
 
Dus lieve mensen ik hoop dat jullie genieten van mijn patronen.
 
 
Met een creatieve groet,
 
 
Andrea xxx
 
 
 
 

Reacties

 1. Je bent een fijn mens, heel aardig dat je mensen geholpen hebt en nu je patronen gratis weggeeft, Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve woorden, je bent een persoon met het hart op de juiste plaats. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn patroon..... Je maakt er mij blij mee....... Zal de patronen met plezier maken

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten